Ugovori za talentovane fudbalere

Četiri potpisa u FK Sloboda

Midhat Šljivak

FK Sloboda potpisao je danas ugovore sa četvoricom fudbalera.

Tuzlanski tim odlučio je potpisati dugogodišnje ugovore sa talentovanim omladincima iz kadetske selekcije, a potpise na ugovore su danas stavila četvorica fudbalera.

Hamza Redžić, Haris Hasanović, Maid Aličić (2004. godište), te Ferid Šerbečić (2005.) od danas imaju ugovore sa klubov i to će sasvim sigurno za njih biti veliki podstrek za budućnost.

Sloboda je u prošlosti bila poznata kao sredina u kojoj su se odlično razvijali mladi fudbaleri, a i sam trener prvog tima Gradimir Crnogorac, često daje šansu mladim igračima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.