Pet utakmica Premijer lige BiH u direktnim TV prijenosima

Dva prijenosa u subotu, tri u nedjelju

Pet utakmica Premijer lige BiH u direktnim TV prijenosima

Midhat Šljivak

Vikend koji je pred nama donosi nam utakmice 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pet od šest utakmica ovog kola moći će se pratiti na TV ekranima. Jedini meč koji neće biti u direktnom prijenosu je duel iz Sarajeva u kojem igraju Olimpik i Zrinjski.

Ostale utakmice bit će u TV prijenosu i to u ovim terminima:

Subota:

14:30 Tuzla City - Široki Brijeg (Arena Sport)
17:00 Velež - Željezničar (Moja TV)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nedjelja:

14:30 Mladost - Borac (Arena Sport)
17:00 Sarajevo - Krupa (Moja TV)
19:05 Radnik - Sloboda (Arena Sport)

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asam85
Kakav cirkus sa TV prenosima ove sezone. Pa ne može čovjek plačati pet operatera da bi gledao utakmice kluba za kojeg navija. Ako je arena sport bh, onda valjda domaća liga ima prednost u odnosu na sve ostalo. Kakvog god je kvaliteta naša je i draže mi je pogledati meč Velež-Željo ili Sarajevo-Krupa, nego Maritimo-Braga ili AZ-Twente npr.
28 0
Brigata_rossa.1981
Pa ja normalno. Mora se prenosit Borac svaku utakmicu. Kad se prenosila utakmica drugih klubova kada igraju hajmo reći ne baš zanimljivu utakmicu protiv slabijih klubova?
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi