Pogledajte kakvi uslovi vladaju na terenima pred utakmice Kupa BiH

Bit će teško

Pogledajte kakvi uslovi vladaju na terenima pred utakmice Kupa BiH

M. Šljivak

Od 15 sati počinju utakmice osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Sigurno je da će na bh. ternima biti dosta uzbuđenja, a pred ove utakmice zavrili smo na terene u Kaknju, Mostaru i Tuzli.

Stadion Tušanj u Tuzli vjerovatno je najspremniji za igru i igrači Tuzla Cityja i Radnika ne bi trebali imati previše problema. Tereni u Mostaru i Kaknju nešto su teži za igru, ali uslovi su svima isti.

Pogledajte u galeriji stanje terena pred utakmice.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Refiksabanadzovic2
Da mi bi znati koji debil od izvjestaca iz Mostara je slikao teren,pa budalo jedna slikao si mjesto gdje se ne igra fudbal,iza gola si slikao dio i poslao si kako je los teren,ko je sve novinar
9 0
CalcioNapoli
A na Grbavici se igra kriket
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti