Ne želi da sjedi na klupi

Mayoral tek stigao u Romu, ali je večeras Džeki poslao jasno upozorenje

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras igraju u gostima protiv Young Boysa meč 1. kola grupne faze Evropske lige.

Portugalski stručnjak Paulo Fonseca odlučio je odmoriti većinu prvotimaca za ovaj meč koji će šansu čekati s klupe.

Među njima je i Edin Džeko, a umjesto njega u vrhu napada večeras igra Borja Mayoral koji je nedavno pojačao Romu dolaskom iz Real Madrida.

Mayoral je odlučan da pokaže da je dostojna konkurencija Dijamantu, te da mu je mjesto u prvom sastavu rimskog kluba, a ne na klupi što je jasno rekao pred početak večerašnje utakmice.

"Teško je napadaču doći u Italiju jer su odbrane jako dobre, ali jedva čekam da učim iz utakmice u utakmicu. Napadač sam i došao sam da postižem golove i jedva čekam večerašnji meč. Želim da igram što više jer je jasno da niko ne želi da sjedi na klupi", rekao je Mayoral.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.