Roma napada Young Boys bez Džeke?
FOTO - EPA

Dijamant na klupi?

Roma napada Young Boys bez Džeke?

Adnan Beganović
Teme:

U okviru 1. kola Evropa lige Roma će večeras gostovati u Švicarskoj kod Young Boysa.

Do prve pobjede, koja bi im sasvim sigurno mnogo značila, fudbaleri Rome pokušat će doći u Švicarskoj, a kako se sada čini, napad neće predvoditi bosanskohercegovački reprezentativac Edin Džeko.

Naime, kako pišu italijanski mediji, trener Rome odlučio je odmoriti Džeku, tako da će u vrhu napada biti Borya Mayoral.

Roma će, ako je vjerobvati italijanskim medijima, igrati u formaciji 4-2-3-1. Na golu će biti Pau Lopez, zadnju liniju činit će Karsdorp, Kumbulla, Ibanez i Spinazzola;. Ispred njih biće Cristante i Villar, dok će ita Mayorala djelovati Perez, Pellegrini i Pedro.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Vjerovatni sastavi:
Young Boys (4-4-2): Von Ballmoos; Hefti, Camara, Zesiger, Lefort; Fassnacht, Lustenberger, Sierro, Ngamaleu; Elia Meschack, Nsame.
Roma (4-2-3-1): Pau Lopez; Karsdorp, Kumbulla, Ibanez, Spinazzola; Cristante, Villar; Perez, Lo. Pellegrini, Pedro; Borja Mayoral.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi