Ni večeras ne igra

Nesretni Ozil se oglasio pred meč Arsenala, pa spomenuo i Kolašinca: "Podrška ispred TV-a u Londonu"

Endin Čaušević

Arsenal večeras igra u Beču protiv Rapida meč 1. kola grupne faze Evropske lige.

Topnici su veliki favoriti u ovom meču, ali jasno je da se ni rapid neće tako lako predati. Mikel Arteta odlučio je da odmori većinu prvotimaca i šansu su dobili rezervni igrači.

Ni u ovom meču nema Mesuta Ozila kojeg je Arteta očito prekrižio. Nijemac se jučer zvanično oglasio po tom pitanju i poručio je da mu u Arsenalu jednostavno ne dozvoljavaju da igra iako je u potpunosti spreman.

Ozil je odlučio da se oglasi i pred večerašnji meč i prognozirao je rezultat. On je poručio da vjeruje da će Arsenal slaviti sa 4:1, te da će jedan od golova zabiti i Kolašinac.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Kad ne mogu biti podrška na terenu večeras onda mogu ispred TV-a u Londonu. Kakva je vaša prognoza? Ja mislim da ćemo slaviti 4:1 golovima Kolašinca. Elnenyja, Lacazettea i Pepea", poručio je njemački veznjak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.