Mesut Ozil u životu nije doživio takvo poniženje kao danas od Arsenala

Izbačen sa spiska igrača

Mesut Ozil u životu nije doživio takvo poniženje kao danas od Arsenala

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil stigao je prije sedam godina u Arsenal iz Real Madrida kao veliko pojačanje.

Ozil je postao daleko najplaćeniji igrač londoskog kluba, ali već dvije godine skoro da ga nema na mapi. Ovaj 32-godišnji veznjak već mjesecima nije odigrao ni minute za Arsenal i čini se da se to neće promijeniti.

On ima ugovor do kraja sezone i Arsenal je pokušao da ga proda kako bi oslobodili budžet, ali je on to odbio. Sada je očito da Topnici kažnjavaju Ozila, te su mu zadali novi udarac.

Engleski mediji objavili su jutros da je Mikel Arteta odlučio da ukloni Ozila sa spiska igrača za Premiership i tako će biti najmanje do januara. Ozilu ostaje samo šansa da igra u Liga kupu ili FA Kupu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je jasan znak da je njegovo vrijeme u Arsenalu prošlo i ukoliko želi igrati onda će na zimu morati potražiti novi klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

miki30
Boli ga ćošak, 350 hiljki sedmično!!
8 1
Saban
Boli k 1,500,000 uzima mjescno a sve je ovo politika od kad se slikao s Erdoanom i javno podrzao ujgure od tad pocinje njegovo sikaniranje,ali boli k ooet platit moraju a on je jedan od malo njih koji javno stiti i ukazuje na nepravdu prema muslimanima u svijetu,kralj su mesud
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi