Velež dočekuje Željezničar

Šta kažu kladionice za derbi u Mostaru: Ko je favorit za pobjedu?

Endin Čaušević

Premijer liga BiH nastavlja se ovog vikenda utakmicama 12. kola, a danas su na rasporedu tri utakmice.

Ljubitelji bh. fudbala danas mogu da uživaju u mečevima Premijer lige, a derbi se igra u Mostaru gdje će Velež ugostiti ekipu Željezničara.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se od 17 sati i jasno je da navijači ovih klubova s nestrpljenjem očekuju početak meča. Željezničar trenutno ima tri boda više do Veleža, ali i dva meča manje.

Velež želi da se osveti za poraz na startu ove sezone kada je Željo na Grbavici slavio sa 3:0. No, sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja jer su nas Velež i Željo navikli na odlične okršaje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I ponuda na kladionici je dosta zanimljiva za ovaj meč, a ulogu favorita ima sarajevski tim. Iako je Velež jako dobar na svom terenu kladionice vjeruju da su Plavi blagi favorit.

Kvote za ovaj meč u Mostaru možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to na OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.