Pohvalio mlade nogometaše

Karačić o bodu na Tušnju: Morali smo igrati, sve znate...

Samir Mlaćo

Malo je ko davao šanse Širokom Brijegu pred meč u Tuzli.

Gosti su zbog velikog broja zaraženih nogometaša koronavirusom bili u problemima, zaigrali su i juniori, no na kraju su osvojili veliki bod. Poveli su, ali brzo primili pogodak, no mogu biti zadovoljni.

“Prvo želim čestitati igračima na bodu. Ovo je primjer da može doći do nekog rezultata uz kompaktnost te organiziran i ovi su momci to pokazali. Čitavu utakmicu smo bili kompaktni, čvrsti, te na kraju uspjeli u svojim namjerama. Nismo mogli imati kvalitetniji posjed lopte, pa smo se opredijelili za tranziciju“, kazao je trener gostiju Toni Karačić.

Mladi momci su imali veliku želju za dobrim rezultatom.

“Ne slažem se da ove momke na ovakav način možemo dovoditi. Morali smo odigrati ovu utakmicu, na kraju je ispalo dobro. Želim bolesnim igračima da ozdrave, a mladi su danas potvrdili da ću biti na slatkim mukama“.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.