Fudbaler Borca na spisku

Poziv među Zmajeve stigao i u Platonovu!

Admin Čaušević

Dušan Bajević će u narednim danima objaviti spisak reprezentativaca za novembarski prozor kada Zmajeve očekuju tri susreta.

Kako sada stvari stoje u bh. reprezentaciji će biti nekoliko novajlija uglavnom iz Premijer lige BiH. Kako SportSport.ba saznaje na spisku će biti mjesta i za Almedina Ziljkića.

Fudbaler Borca igra odlično ove sezone. Do sada u prvenstvu ima učinak od četiri gola i pet asistencija pa je Bajević odlučio da pošalje poziv u Platonovu.

Ovaj 24-godišnji krilni fudbaler je rođen u Srbiji, ali kako stvari stoje uspjet će riješiti papirologiju te će moći nastupati za reprezentaciju BiH.

Almedin Ziljkić FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

13 nastupa
11 kao starter
2 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
3 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučer se i Velež pohvalio pozivom upućenom Samiru Zeljkoviću, a kako stvari stoje na spisku će se naći već standardni Branimir Cipetić (Široki Brijeg) te dvojica najboljih igrača Sarajeva, Benjamin Tatar i Amar Rahmanović.

Bosna i Hercegovina će 12. novembra na stadionu Asim Ferhatović Hase dočekati Iran, a zatim slijede dueli Lige Nacija protiv Nizozemske i Italije, 15., odnosno 18. novembra.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.