Još trojica iz Premijer lige na spisku Bajevića, biće ih još

Za novembarsko okupljanje

Još trojica iz Premijer lige na spisku Bajevića, biće ih još

E. Škorić

Selektor bh. reprezentacije Dušan Bajević uputio je pozive za naredno okupljanje.

Poznato je da je Bajević odlučio pozvati dosta igrača iz Premijer lige BiH. Samir Zeljković je iz Veleža dobio poziv, a sada saznajemo da su pozive dobili i Benjamin Tatar i Amar Rahmanović iz FK Sarajevo.

Također, poziv je dobio i nogometaš Širokog Brijega Branimir Cipetić.

Prema svim prilikama, još igrača iz Premijer lige bit će pozvano u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za mečeve u novembru. Svi oni dobit će priliku da pokažu koliko mogu u najdražem dresu.

Top Komentari

enko
Kada ne zove domace igrace,ne valja.kada zove na prijateljsku utakmicu ne valja.ja sam siguran da se nece stediti,nemamo sto izgubiti
21 3
mirza24
HAHAHAHAHAHAHA Bajevicu sto se brukas
1 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi