Musemić i Ziljkić odali počast Malkočeviću!

Stigli u Tuzlu

Musemić i Ziljkić odali počast Malkočeviću!

S. Mlaćo

Jučer je u Tuzli preminuo najuspješniji bh. selektor Sakib Malkočević.

Malkočević je preminuo u 55. godini, a već par godina imao je zdravstvenih problema.

Bitku nije dobio, ali nije zaboravljen. Jutros je počeo i upis u knjigu žalosti, a veliki broj građana Tuzle te sportskih radnika iz svih gradova BiH stigao kako bi odao posljednjun počast popularnom Soku.

Naša kamera zabilježila je i nekadašnjeg trenera Sarajeva, Mladosti i Slobode Husrefa Musemića, te sadašnjeg prvotimca Borca Almedina Ziljkića. Malkočević je tri puta odveo U17 reprezetnaciju BiH na Evropsko prvenstvo te zasluženo nosi epitet najuspješnijeg bh. selektora.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

No description available.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harcos
R.I.P. Ziljkić ljudska i fudbalska veličina. Aj Borac!
8 2
Slobodas
Respekt
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti