Foto - Screenshot

Trener FK Sarajevo

Vinko Marinović oprezan pred Mladost: Bit će teško

Midhat Šljivak

FK Sarajevo sutra na Koševu igra meč 13. kola Premijer lige BiH protiv Mladosti.

Trener aktuelnog šampiona BiH Vinko Marinović oprezan je pred ovaj meč i očekuje težak meč protiv ekipe koja je uspjela u prvom dijelu sezone da iznenadi Bordo tim (2:2).

"Bit će teška utakmica kao i sve ostale. Spremit ćemo se i nadam se da ćemo nastaviti igrati kao u periodu koji je iza nas", rekao je Marinović i o Mladosti je govorio.

"Mladost ima dosta mladih i perspektivnih igrača koji žele da se dokažu. Sigurno da nas neće čekati lagana utakmica. Imamo mi potencijal i nadam se da ćemo odigrati kao i dosad", istakao je Marinović.

Susret Sarajevo - Mladost igra se sutra od 17 sati. Sarajevo je apsolutni favorit,a to pokazuju kvote u Mozzart kladionici. Opkladu na ovaj meč OSTAVITE OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.