17

Komentari (17)

pjanke.sa
Sefe kao i do sada. Mirno., stalozeno, i samo trka. Lopta u krug od noge do noge. Samo ih to treba nauciti. Sudija je zeljovac, paziti na druge kartone.
LevoKrilo
Baš nas je strah Štilića....Blizu je srijeda...Ako 70% uđemo utakmicu od svojih mogućnosti, 3:0 za F.K. Sarajevo glatko...
hzsg
Kako nece biti oprezan....! Sudija Elvis Mujić dokazani zagriženi navijač "željane" je svoju privrženost plavoj bolji dokazao milion puta, a posljednji put jucer na Grbavici gdje je pogurao svoju ekipu sa tri boda. Sada je poslat na Koševo, da pokvari i ŠAMPIONSKI PLES BORDO EKIPE. Plava hobotnica i dalje jako aktivna.
bLUES
HAHAHAHAHAHAHAH !!!!!
tbra
Mujicu zgadi im fudbal
pjanke.sa
Dok je god Lutvin gazda na terenu, hobotnica je aktivna.
bistrik87
SonPen1946
Ma samo da nas onaj gurbet Mujic ne osakati kartonima!
Sadik82
Bravo Vinko, bez bahatosti, bombasticnih izjava i bezveznog nametanja imperativa.
Uranija
Sudi rumena varalica elvis mujić, sinoć na derbiju izmedju zelje i zrinjskog ni jedan karton igračima zelje...hahahahaha
BordoBijeli1946
Ne sekiraj se, zato ce sutra nas osakatiti kartonima seljober.
zizu82
Samo treba ostaviti ove što im prijeti susupenzija zbog zutih(Handzić,Sušić,Pidro,Šerbečić)na klupi i ne dati ovom seljačini i Lutvinom potrčku da nas osakati pred derbi.
Uranija
tbra
Strah zvani semir stilic
BordoBijeli1946
@tbra Uuuuuuu usrali smo se. 3 gola ove sezone, 3 gola iz penala hahahahahahahhaagagagaggagaga
tbra
Naostrio kitu samo za vas, spremite se kujice ide vam karanje ko i prosle sezone.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.