Sušić i Adukor trenirali po posebnom programu, Ahmetović van stroja

Problemi za Vinka Marinovića

Sušić i Adukor trenirali po posebnom programu, Ahmetović van stroja

E. Oštraković

Nogometaši Sarajeva sutra će na Koševu odigrati utakmicu Premijer lige Bosne i Hercegovine, a protivnik je ekipa Mladosti.

Trener Sarajeva, Vinko Marinović, ima određenih problema sa povredama nogometaša, te je pitanje da li će imati sve igrače na raspolaganju za ovu utakmicu.

Naime, Ahmetović sasvim sigurno neće nastupiti na utakmici protiv Mladosti, te je pitanje kada će se vratiti na teren.

Osim njega, svi igrači Sarajeva prisustvovali su jučerašnjem treningu, ali su Tino Sven Sušić i Adukor trenirali po posebnom programu zbog blažih povreda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Još uvijek nije poznato da li će njih dvojica biti spremni za sutrašnju utakmicu, a to pravi određene probleme stručnom štabu FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1583505696
Adukor svakako ne igra, Sušić je bio pošteđen i prošlo kolo (pobjeda 3:0) tako da mi nije jasno na kakve probleme autor ovog teksta misli
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi