Mustedanagić: Drago mi je zbog pogotka, sada ide utakmica koja nam mnogo znači

Adnan Beganović

Na otvaranju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, trenutni lider premijerligaške karavane i aktuelni prvak FK Sarajevo na Koševu je nadigrao Mladost.

Slavili su izabranici Vinka Marinovića sa ubjedljivih 5:1, a pogodak je između ostalih postigao i Zinedin Mustedanagić.

Sjajno je ovaj veznjak pogodio iz slobodnjaka, a s obzirom da mu je ovo prvi pogodak u bordo dresu, razumljivo je da je nakon meča bio raspoložen.

"Drago mi je što sam postigao pogodak, drago mi je što sam nakon dugo vremena ušao u igru. Sretan sam zbog ekipe i pobjede. Sad imamo utakmicu koja nam mnogo znači, dobro smo se pripremili i nadam se pozitivnom rezultatu", istakao je nakon meča veznjak Sarajeva.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.