Vinko Marinović sretan zbog pobjede najavio derbi: Nadam se da ćemo nastaviti ovako

Trener FK Sarajevo

Vinko Marinović sretan zbog pobjede najavio derbi: Nadam se da ćemo nastaviti ovako

Midhat Šljivak

Sarajevo je večeras uvjerljivo savladalo Mladost na Koševu.

Aktuelni šampion je slavio sa 5:1, a naravno, zadovoljan je trener domaćeg tima Vinko Marinović.

"Izuzetno mi je drago što su igrači bili maksimalno angažovani. Uspjeli smo da se sačuvamo za utakmice koje nam dolaze. Imamo derbi, meč sa Tuzla Cityjem. Drago mi je da igramo dobro", rekao je Marinović za Moja TV i dodao je:

"Mislim da će ta utakmica biti drugačija sa drugim nabojem i pristupom sa objes trane. Imamo dovoljno vremena da se spremimo, igrači su pokazali ozbiljnost i vjerujem da ćemo u derbiju nastaviti kao i dosad", istakao je Marinović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Zabicemo vam sesticu
3 26
rabodimis
Bravo Vinko, predobro je gledat ovako Sarajevo.. Imate snage da budete prvi "nepobjedivi" u istoriji BiH.. Da postavite zadacu i najavite hit ekipu za sljedecu sezonu Evropskih takmicenja... Strah me i pomislit na sta bi to licilo da nas onaj sup*k ajnadzic ne je*e za stadion i teren.. gledali bi letece Sarajevo.. XD
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi