Slavi se među navijačima HŠK Zrinjski

Filipović i Bilbija proslavili pobjedu s navijačima uz posvetu pokojnom Krešimiru Keti Bandiću

HŠK Zrinjski porazio je večeras FK Velež u gradskom derbiju s 3:1.

Iako su gradski rivali dominirali u posjedu lopte, Nemanja Bilbija u velikom stilu je praktički sam s tri gola zapečatio sudbinu Veleža.

Poslije utakmice nastalo je veliko slavlje u dijelu grada koji diše za Plemiće a Nemanja Bilbija i Miloš Filipović poslije utakmice svratili su u obližnji lokal poznat po okupljanju simpatizera Plemića i pobjedu proslavili s okupljenim navijačima koji su junake današnjeg derbija dočekali oduševljeno. U slavlju se večeras našao i dres pokojnog Krešimira Kete Bandića koji živi u sjećanjima navijača Zrinjskog koji njegov uramljeni dres čuvaju u ovom lokalu.

Ipak, Filipović i Bilbija su nakon čestitki i bezbroj selfieja i fotografija ipak otišli svojim putem, a pobjeda Zrinjskog slavit će se do onog trenutka do kojeg dozvoljavaju epidemiološke mjere. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.