Odlični lijevi bek razočaran

Bayern poslao Alabu pred novinare, Austrijanac poslao otrovne strijelice

Admin Čaušević

Dan nakon što je predsjednik Bayerna Herbert Hainer saopštio da je Bayern povukao ponudu ponuđenu Davidu Alabu austrijski fudbaler se pojavio pred njemačkim medijima uoči meča Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga.

Alaba je kazao kako je za ovu informaciju čuo iz medija te da ne zna šta će se desiti u narednom periodu.

"Razočarenje je prava riječ. Čuo sam za to jučer. Bila je specijalna situacija. Vidjet ćemo šta će biti dalje. Nisam još o svemu razmislio".

Nakon toga je uputio otrovnu strijelicu prema čelnicima Bayerna je kako kaže interne stvari treba da ostanu interne.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Interne stvari trebaju ostati interes. Prezentovati moj lik u javnosti na ovaj način ne odgovara istini. Razočaran sam i to me boli što iznos plate nije zvanično negiran", kazao je odlični lijevi bek.

Alabi ugovor ističe na kraju sezone, a kako stvari stoje nakon 15-ak godina ponovit će se slučaj Michael Ballack koji je tada kao slobodan igrač otišao u Chelsea.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.