13

Komentari (13)

Bayern je napravijo gresku sto nije produzijo ovakvom igracu ugovor puno prije i sto ce najvjerovatnije otic bez obestecenja a da je na njegovu Poziciju doso igrac po meni jos jaci (Davis) od Alabe je najkasnije posluje ove Sezone svima jasno, tako da njegov odlazak uopste nece oslabit Mocni Bayern
krems_krems12
Jedan prosjecan igrac koji je samo bljesnuo od kako je Flick trener i sada trazi neke vanserijske uslove. Bayern da nema poslovanje kakvo vec im ne bi dzaba bio finansijski najstabilniji klub na svijetu, a rezultat se sam po sebi nametne.
Ruto
Ili si ti tek poceo pratiti fudbal. Top igrac vec dugo. A da je pohlepan to stoji.
krems_krems12
@Ruto Sta za tebe znaci top igrac vec dugo? Odigrati jednu sezonu bas dobro pa onda 5 biti onako prosjecan i igrati lijevog beka jer nemas adekvatnu zamjenu i onda odigrati jednu polusezonu top na stoperu. Ako je to top igrac koji vrijedi toliko para koliko trazi onda pratimo razlicit sport. Svako ima pravo na svoje misljenje, ok.
user1583752673
Bayern je veci od tebe i od svakog igraca zato ne pricaj gluposti. Bjezite sto dalje i ti i tvoj pohlepni menadžer, mrs!
Zaccheroni
Od danas cemo citati svakodnevno,alaba u manchesteru,barci,juventusu,...
makelele
Jedan Sergio Ramos nema tolike zahtjeve, onda dodje jedan talaba i trazi bogatstvo. E neeeeeš kolega! Pali, marš iz moje avlije!
COVID19
Smiri doživljaj...
realno_govoreci
Bajernu se ne postavljaju uslovi,Bajern postavlja uslove sine! Bajern ne uzima mega zvijezde nego tacno ono sto mu fali u timu da bi vladao,tako radi jedan GIGANT koji je mozda i u najboljoj finansijskih situaciji na svijetu. Dok neki kupuju zvijezde da bi zaradili na dresovima Bajern uzima neke " anonimuse". Jednostavno filozofija kluba je ta koja čini ovaj klub posebnim.
Adnanos
I Ballack se ko proslavio poslije odlaska iz Bayerns
Maestro
Koliko si postao pohlepan za novcem to je čudo cijelu karijeru si tu i uvijek si nezadovoljan novcem stalno neku povišicu tražiš nezshvalniče
ryan.giggs
Zašto onda Alaba lijepo ne kaže koliko je novca tražio, a koliko mu je Bayern nudio? Smetljar. Neka ga je Bayern mršnuo, svaka čast.
cigo
Ma mrs, da si htio produzit do sad si mogao 10 puta produziti, pohlepa je cudo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.