Optimizam na Pecari

Karačić: Poštujem Zrinjski, ali nisu bolji od nas!

Samir Mlaćo

Sutra se u Mostaru igra zaostali susret Premijer lige između Zrinjskog i Širokog Brijega.

Hercegovački derbi uvijek privlači dosta pažnje, pa je prava šteta što neće biti publike.

"Priprema za novi hercegovački derbi u Mostaru uvelike se razlikuje od one prošlogodišnje kada smo bili u lošijoj poziciji, a ipak slavili pobjedu. Tada smo imali veliki bodovni zaostatak za vrhom i bili smo primorani napasti od prve minute, jer nas je samo pobjeda vraćala u život. No, ova će utakmica svakako biti drukčija. Sada smo u boljoj poziciji, nalazimo se ispred svoga suparnika i optimistično dočekujemo novi derbi“, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić.

U tim se vraća i Branimir Cipetić koji je prebolio koronavirus.

Koronavirus i samoizolacija sigurno ostave traga na igraču. Ali, profesionalci smo, radili smo i u kućnoj atmosferi i spremali se za ovu utakmicu. Hercegovački derbi je uvijek više od utakmice, tada smo svi posebno nabrijani i željni istrčati na teren u toj utakmici. Za ove utakmice svi živimo. U Mostaru ćemo dati svoj maksimum i ciljati na pobjedu“, poručio je Cipetić.

Karačić je mišljenja da Zrinjski nije bolja momčad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštujem momčad i stožer HŠK Zrinjski Mostar, imaju kvalitetu, ali mislim kako nisu bolji od nas. Vrlo dobro sam upoznat s mogućnostima svakog svog igrača i mogu reći kako na svakoj poziciji imam barem dvojicu kvalitetnih igrača koji u svakom trenutku mogu odgovoriti na zahtjeve stručnog stožera", dodao je Karačić.

Meč Pod Bijelim Brijegom igra se od 16 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.