Sve je gotovo

Šta će biti s Alabom? Salihamidžić je stao pred mikrofone i stavio tačku na i

Admin Čaušević

David Alaba je posljednjih dana top tema u Bayernu, posebno nakon odluke klupskog rukovodstva da stopira pregovore oko produženja ugovora. 

Hasan Salihamidžić je u razgovoru za njemački Sky Sport stavio tačku na i kada je u pitanju budućnost odličnog Austrijanca.

Salihamidžić je poručio da će Bayern povući posljednju ponudu te da će Alaba na kraju sezone napustiti Bayern i to kao slobodan igrač.

"Povući ćemo ponudu", kazao je popularni Braco te nastavio:

"Ne znam kako će se nastaviti stvari, ali sada trebamo prihvatiti činjenicu da će Alaba napustiti Bayern. Svi smo profesionalci".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mnogo ga cijenimo, vrhunski je igrač i veoma je važan za našu ekipu. Najgora stvar je što će jedan takav igrač otići besplatno".

Alaba je u Bayern stigao kao 18-godišnjak. S Bavarcima je osvojio sve što se može osvojiti. Do sada je odigrao skoro 400 utakmica te je već godinama među najboljim bekovima svijeta.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.