Na praznom stadionu u Salzburgu pozornost privukao transparent s porukom iza gola

'Pray for Vienna'

Na praznom stadionu u Salzburgu pozornost privukao transparent s porukom iza gola

E. Škorić

U Salzburgu je domaćin ugostio Bayern u 3. kolu grupne faze Lige prvaka i teško je poražen - rezultatom 6:2 - od prvaka Evrope.

Sjajan meč, šteta da nije bilo publike da uživa u osam pogodaka i majstorijama zvijezda Bayerna.

Iako su tribine bile sablasne i nije bilo navijača iza jednog gola osvanuo je baner na kojem je pisalo "Pray for Vienna".

Molba za Beč koji je pogođen terorističkim napadom dan ranije, a iz Salzburga su prije utakmice s Bayernom objavili da će iz poštovanja prema žrtvama tog napada ukinuti mnoge rituale, pa tako nije bilo niti pjesme nakon gola, niti posebnih animacija koje su bile uobičajene za utakmice koje Salzburg igra na svom terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zgembic
A UEFA ***** kaznila Sarajevo zbog ”Never forget Srebrenica”
1 0
Medo-Brundo
Pa sta ce drugo posati? Boze svasta!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi