Nakon derbija

Dvije glavobolje za Marinovića

Admin Čaušević

Sarajevo je u prvom poluvremenu sarajevskog derbija pokazalo superiornu igru, ali slabije izdanje u nastavku je prouzrokovalo da meč završi neriješeno (1:1).

Bordo tim je utakmicu završio s pet žutih kartona, ali javne opomene Besima Šerbečića i Harisa Handžića zadale su dvije glavobolje Vinku Marinoviću.

Naime, Šerbečiću i Handžiću su dobili po treći žuti karton i neće konkurisati za utakmicu protiv Tuzla Cityja zbog suspenzije.

Obzirom na povredu Mersudina Ahmetovića Marinović neće imati klasičnog napadača na Tušnju, dok je i pitanje ko će zamijeniti Šerbečića obzirom na povredu Hrvoja Miličevića.

Inače, utakmice Tuzla City - Sarajevo igra se u nedjelju s početkom u 13 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.