11

Komentari (11)

malibega
zasto ovoliko napadamo handzica kad je lik trebao da bude rezervni napadac pa postao prvi nakon sto se Ahmet izgubio a poslije i povrijedio. Lik je jednostavno mahalski napadač, uvijek bio i ostao. Ostalio dio tima preuzima na sebe teret golova i predobro to rade. Meni je draže što trpa i Rahman, i Tatar a i ostali nego da to samo radi napadac. Uprava radi fantastičan posao, mala greška im je što nisu doveli napadača, ja im vjerujem da bi doveli da su našli nekog cjenovno, kvalitetom, i godištem prihvatljivog. Vjerujte mi, aktuelni osvajači kupa, 2x liga zaredom, nema navijača u BiH da ne bi bio na našem mjestu. plus na sve ovo, ovu sezonu smo najbolji, a može i bolje! Hajmo podržat momke najbolje kako mi, sjever istok i zapad znaju. Za Bordoooo Bijeleee Bojee i Sarajevooo grad ... Šampioni
Staripitar1957
Ne vidim razlog za brigu. Samo nije mi jasno sto sinoc nije odigrao Hebibovic bar pola sata.!?
MentalMan87
Jaca nam klupa od pola lige,nema glavobolje.Handzicev izostanak je pojacanje
Brazuka
Miky007
Aj ne rise? Jeli Vinko kriv sto su debili u pet situacija mogli zabit gol i bili sebicni u prvom poluvremenu, sve situacije 2 na 1 ?!
pjanke.sa
Umjesto serbecica dobro bi bilo oremus a dusan hodzic na desnog beka. A za spica, moze i junior vala ili ako Dal moze da igra neka proba protiv Tuzle. Sretno!
ElComandante
Ma kakve glavobolje.Isti domet isto odstojanje!! -4
Zamfir19_46
Velkovski u napad, umjesto Besic nazad
samobezstresa
Handžićev žuti karton je jedini dobar potez večeras! Bolje da bez napadača igramo nego da on igra na toj poziciji...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.