Derbi u Banja Luci

Određena su službena lica za 14. kolo

Admin Čaušević

Posljednje kolo Premijer lige uoči odlaska na novembarsku reprezentativnu pauzu igrat će se za vikend i u ponedjeljak.

Kolo, 14. po redu, će u ponedjeljak zatvoriti Borac i Željezničar. Duel na Gradskom stadionu u Banja Luci će ujedno biti i derbi ove runde, a sudit će ga Frano Jelić iz Širokog Brijega. Počet će u 18 sati.

Drugi najzanimljiviji duel je Tuzla Citya i Sarajeva. Utakmicu na Tušnju koja se igra u nedjelju od 13 sati je dodijeljena Erminu Sivcu iz Zenice.

Hercegovački derbi na stadionu Rođeni između Veleža i Širokog Brijega sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke. Taj meč će se igrati od nedjelju od 15 sati.

Antoni Bandić iz Gruda je delegiran za derbi začelja između Olimpika i Krupe. Susret Radnik - Zrinjski će suditi Admir Musić iz Sarajeva, dok će Zoran Grbić iz Prijedora dijeliti pravu na duelu Mladost - Sloboda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.