Radnik dočekuje Zrinjski

Veliki problemi za Slavka Petrovića!

Admin Čaušević

Radnik nije konkurentan kao ranijih sezona prvenstveno jer su u bijeljinskom klubu odlučili da šansu daju mlađim igračima, dok je u ekipi ostalo nekoliko "sentara" poput Velibora Đurića, Mahira Karića i Dalibora Kozića.

U 14. kolu Radnik će dočekati Zrinjski, a Slavko Petrović se našao u velikom problemu pred taj duel obzirom da neće moći računati na čak sedmoricu igrača.

Pavle Sušić i Luka Vinski su od ranije povrijeđeni, nakon utakmice sa Željezničarom problema s povredam imaju Ermin Huseinbašić, Nikola Popara i Faruk Gogić.

Za duel sa Plemićima neće konkurisati i najbolji igrač ekipe Vladimir Bradonjić koji ne trenira već neko vrijeme zbog temperature.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik se nalazi na 10. mjestu i neophodan mu je svaki bod u borbi za opstanak. Dobra vijest za Petrovića je povratak kapitena Velibora Đurića.

Utakmica Radnik - Zrinjski igra se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.