Roy Keane analizirao situaciju Argentinca

"Samo dragi Bog zna koju veličinu hlača nosi Aguero"

Edmir Škorić

Roy Keane, bivši igrač Manchester Uniteda, a sada komentator Sky Sporta, kritikovao je formu Sergija Aguera nakon što se oporavio od povrede.

Nekoliko sedmica je Manchester City bio bez Aguera, koji se povrijedio na početku sezone, a od oporavka je odigrao samo 178 minuta u tri utakmice. Ponovo se povrijedio i neko vrijeme će opet Građani biti bez iskusnog golgetera.

Nakon utakmice između Manchester Cityja i Liverpoola (1:1) u nedjelju, Roy Keane je analizirao Aguerovu situaciju, pa je zaključio:

"Aguero je po povratku izgledao predebelo. Samo Bog zna koju veličinu hlača nosi", rekao je Keane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da se Aguero nije pazio dok se oporavljao i konstantno ležao na kauču čekajući vrijeme da se vrati na teren.

Aguero je svakako jedan od omiljenih igrača navijačima Cityja, a voli ga i Pep Guardiola koji unatoč svemu nije želio da ga se odrekne.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.