Nakon novog incidenta

Policajci kod Mehe Bešića pronašli veliki nož, danas mu određen pritvor?

Edmir Škorić

Meho Bešić, otac nogometaša Evertona Muhameda Bešića, ponovo je u centru pažnje.

Bešić je nastavio svoj sukob sa MMA borcem i ugostiteljem Fahrudinom Ferizovićem. Nedavno su se potukli na ulici, nastavili da se prozivaju, a protekle večeri je Meho ušao u Ferizovićev kafić i nasilnički se ponašao, barem tako piše Avaz. Na kraju je istjerao sve goste i konbare, pa je sam sjedio u objektu koji je u vlasništvu njegovog "rivala".

Bešić je zatim priveden nakon što je došla policija, a prijetnje smrću između Mehe i Ferizovića nastavljene su i pred predstavnicima policije.

Uhapšenom ocu bh. reprezentativca određen je pritvor u trajanju od 30 dana od strane Kantonalnog tužilaštva i on je danas u 13:30 sati prevezen u Tuzlu gdje će odslužiti kaznu.

Također, navodno je kod Mehe Bešića pronađen veliki nož kada su ga policajci zatekli u kafiću u kojem je sjedio sam čekajući Ferizovića, ali ove informacije za sada su nezvanične.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.