Meho Bešić istjerao sve iz kafića MMA borca i ostao sjediti sam, a onda stigli  policija i Ferizović

Uputili prijetnje smrću jedan drugom

Meho Bešić istjerao sve iz kafića MMA borca i ostao sjediti sam, a onda stigli policija i Ferizović

E. Čaušević

Otac bh. reprezentativca Muhameda Bešića, Meho, ponovo se našao u centru pažnje nakon što je izazvao nove probleme.

Bešić je prije nedavno došao u žižu interesovanja bh. javnosti nakon što se potukao na ulici u Srebreniku s MMA borcem Fahrudinom Ferizovićem. MMA borac tvrdi da mu je Bešić dužan novac, te da su u sporu već neko vrijeme.

Njihova svađa nastavila se i nakon toga, a ponovo je došlo do bliskog susreta. Kako je objavio Avaz.ba oni su sinoć imali novi sukob nakon čega je Bešić uhapšen dok je Ferizović u bjekstvu.

Kako je Avaz objavio Bešić je ušao u kafić MMA borca gdje je sve goste i osoblje istjerao vani, te je ostao sam da sjedi u kafiću. Ubrzo je stigla policija koja je privela oca bh. igrača, a u stanici se pojavio i Ferizović.

Bešić često dolazi u Ferizovićev kafić

Navodno, oni su prijetili smrću jedan drugom pred policajcima. Bešić je zadržan u Policijskoj stanici u Srebreniku, dok je Ferizović trenutno nedostupan policiji.

Top Komentari

Ryder7
Apsolutno nevažno i nevezano za sport. Od nekadašnjeg najboljeg portala dovodite se do toga da objavljujete gluposti ko neki nižerazredni tabloidi koji nemaju šta objavljivati. Samo još smak svijeta počnite najavljivati i sve ste uvezali.
64 2
DadiG
“Prije Nedavno”??? Ima li trunke stida kod tebe novinaru?
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi