FOTO - EPA

Ponovo u Unitedu?

Cristiano Ronaldo se vraća na mjesto stare slave?

Adnan Beganović

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o fudbalskoj budućnosti jednog od najboljih fudbalera svih vremena Cristiana Ronalda.

Brojni mediji pišu da je njegov odlazak iz Juventusa sve izgledniji, te dodaju da bi se mogao skrasiti u PSG-u.

No, danas sa Otoka stižu vijesti koje govore da je Manchester United zaintereiran za uslugama Ronalda, a novinar FOX-a Christian Martin na svom twitter nalogu je objavio ovu informaciju.

Pozivajući se na informacije izvora bliskih Unitedu i Ronaldu, klub iz Manchestera će ga pokušati vratiti, a navodno je i Juventus spreman na pregovore ukoliko Ronaldo izrazi želju za povratkom.

Podsjetimo, Ronaldo je u United stigao sa 18 godina iz Sportinga, a 2009. godine je napustio klub i prešao u Real Madrid.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.