"Imamo dovoljno novca da kupimo Ronalda"

Kreće li PSG po Portugalca na ljeto?

"Imamo dovoljno novca da kupimo Ronalda"

Edmir Škorić

Francuski prvak PSG smatra se jednim od glavnih kandidata za kupovinu Cristiana Ronalda narednog ljeta.

Pojavile su se špekulacije da bi Juventus na ljeto mogao da proda Ronalda i ako neko može da ga kupi, onda je to bez dileme PSG.

Ronaldo ima ugovor do ljeta 2022. godine, ali u Torinu smatraju da je naredno ljeto posljednja šansa da nešto zarade od iskusnog Portugalca, bez obzira što je trenutno tim bez njega nezamisliv. Prvi u redu za kupovinu velike zvijezde je tim iz Pariza.

"Ne znate što se danas može dogoditi. Ronaldo sutra može reći da želi igrati negdje drugdje. Ko može da ga kupi? To je mali krug. PSG pripada tom krugu. Moramo se pripremiti za prijelazni rok i to radimo", rekao je sportski direktor Parižana Leonardo, dodavši:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Imamo svoje prioritete, svoje popise, ali se uvijek može dogoditi nešto neplanirano", rekao je Leonardo.

Prema sportskom direktoru, PSG osjeća financijske posljedice globalne pandemije, ali unatoč tome ima dovoljno velike kapacitete za uspješno prevladavanje krize.

Top Komentari

miki30
Nemože ga PSG kupiti nego onaj Arap ili šta je već. Znači PSG je njegova igračka i kad mu dojadi on je baci. Isto tako Man City ili Chelsea, to nisu klubovi nego plastika koja pripada jednom čovjeku.
8 3
SeoRusilac
Dabogda se i vi ugasili
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi