Mečevi 15. kola

Orašje lagano protiv Jedinstva, Vis Simm Bau bolji od Bratstva

Endin Čaušević

Fudbaleri Orašja danas su na svom terenu pobijedili Jedinstvo sa 4:1 u meču 15. kola Prve lige FBiH, dok je Vis Simm Bau sa minimalnih 1:0 bio bolji od Bratstva.

Orašje je povelo već u 15. minuti utakmice kada je mrežu gostiju zatresao Semir Dedić. Drugi gol vidjeli smo već na startu drugog poluvremena, a ovaj put na 2:0 povisio je Prgić.

Do kraja utakmice igra se itekako rasplamsala, te smo vidjeli još tri gola, a utakmica je na kraju završena rezultatom 4:1.

Vis Simm Bau je došao do nova tri boda jer je danas na svom terenu pobijedio Bratstvo sa 1:0. Odlučujući trenutak utakmice desio se u 67. minuti kada smo vidjeli jedini gol na meču, a postigao ga je Huseinspahić.

Zanimljivo je bilo i na meču Čapljine i Travnika gdje nije bilo pobjednika jer je meč završen rezultatom 1:1. Domaći su poveli preko Marića, a bod gostima donio je Vrebac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.