Prvi čovjek Bratstva završio na UKC Tuzla!

Usljed svih događanja

Prvi čovjek Bratstva završio na UKC Tuzla!

E. Oštraković

Pravi skandal u posljednjih nekoliko dana odvija se u Gračanici, gdje je "isplivao" navodni video eksplicitnog sadržaja u kojem je glavni akter prvi čovjek Bratstva, Nusret Helić.

On je sinoć sve demantovao, te je rekao kako je sve montaža, ali da je to veliki napad na njegovu porodicu.

Ipak, kako saznajemo, on je danas u teškom stanju nakon svih dešavanja prevezen u Univerztetski klinički centar u Tuzli.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naime, navodni razlog jeste previsok šećer u krvi, ali i još neki simptomi zbog kojih je na kraju Helić morao potražiti ljekarsku pomoć.

Top Komentari

Slobodas
Zavrsio na UKC u , dignut mu duze od 4 h
10 0
Cicinjo27
Znaju svi da snimak nije lazan ali mora to sada ovako da govori i da kao fol demantuj jer se izbori blize, pa da ne izgubi glasove. A svi koji zive u Gracanici i okolnim mjestima znaju kakav je *****r Helic sa desnom rukom Mirsadom(Mićom) Halilovicem. Ne bi me cudilo da je upravo Mićo bio kamerman na ovom porno snimku.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi