Foto - EPA

Nove povrede

Realovim problemima nikad kraja

Midhat Šljivak

Real Madrid našao se u velikim problemima pred nastavak sezone.


Reprezentativna okupljanja ostavila su trenera Zinedinea Zidanea bez dvojice standardnih štopera Raphaela Varanea i Sergija Ramosa.

Kapiten Ramos povrijedio se u utakmici Španije i Njemačke. Požalio se na povredu i u 43. minuti je napustio teren. Pretpostavlja se da će morati na pauzu i da će propustiti meč sa Villarrealom.

Sa druge strane povrijeđen i Raphael Varane u utakmici između Francuske i Švedske. On je napustio meč na poluvremenu i još uvijek se ne zna šta je uzrok povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pored utakmice sa Villarrealom obojica su pod upitnikom za meč Lige prvaka protiv Intera naredne srijede, a Zidanu je ovo veliki problem jer je ranije ostao i bez Edera Militaa.

Od početka sezone Real ima ozbiljnih problema sa povredama i vidjet ćemo šta će smisliti Zidane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.