Sergio Ramos pred potpisom
Foto - EPA

Ostaje u Realu

Sergio Ramos pred potpisom

Midhat Šljivak

Kapiten madridskog Reala Sergio Ramos dogovorio je dvogodišnje produženje saradnje sa kraljevskim klubom.

Ramosov aktuelni ugovor sa Kraljevima važi do kraja sezone. Dosta se govorilo o njegovom odlasku iz tima, a kao glavni kandidat za potpis spominjao se PSG, koji je navodno iskusnom defanzivcu nudio apsolustno sve što poželi.

Međutim, Ramos je odlučio da ostane. Dogovoren je produžetak saradnje na dvije godine, a službena potvrda dogovora trebala bi doći veoma brzo, možda već i do kraja ovog mjeseca.

Ramos je već 15 godina član Reala. Za klub je odigrao 660 utakmica i zabio je 100 golova i izvjesno je da će karijeru okončati u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovo je svakako sjajna vijest za sve navijače Reala kojima je Ramos omiljen.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Hajde potpiši molim te, prestat će ti se štucati koliko te ovi sa SportSporta spominju.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti