Saigrač za poželjeti

Ibrahimović iznenadio Krunića i društvo: Svakom igraču Milana kupio isti poklon

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović je pravi vođa ekipe Milana i brine se da sve funkcioniše na terenu, ali i van njega.

Mnogi igrači Milana su oduševljeni kako se Ibrahimović ponaša i koliku želju ima za pobjedama iako je nedavno proslavio svoj 39. rođendan.

Igrači Milana su prihvatili Zlatana kao vođu ekipe, te mnogi pokušavaju što više da nauče od iskusnog napadača.

Ibrahimović je jako ozbiljan kada je posao u pitanju, ali van terena zna itekako da se zabavi. On je oduševio svoje saigrače jer je odlučio svima u ekipi da kupi poklone i iznenadi ih nakon reprezentativne pauze.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mediji na Apeninima pišu da je Ibrahimović svakom igraču prvog tima kupio PlayStation 5 koji je tek izašao u prodaju. Neki od igrača su to potvrdili jer su objavili storyje na Instagramu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.