Demetrio Albertini tvrdi

"Napoli - Milan za Scudetto"

Edmir Škorić

Nekadašnji italijanski reprezentativac Demetrio Albertini smatra da će derbi Napoli - Milan ujedno biti "derbi za Scudetto".

U nedjelju navečer sastaju se Napoli i Milan, koji je lider i bez poraza na početku sezone.

"Nisam siguran da li je neko favorit, ali možda je Napoli u maloj prednosti jer igra od kuće. Bit će to utakmica vjerovanja u sebe, jer ko pobijedi, krenut će prema Scudettu", rekao je nekadašnji veznjak Rossonra.

Na klupi Napolija nalazi se poznato lice, jer je Gennaro Gattuso proveo većinu igračke karijere, a dio vremena i kao trener u Milanu.

"Ne možete tačno reći da je Rino bio kreativan kao igrač, ali zasigurno je bio prepoznatljiv po velikodušnosti i sada iste karakteristike možete da vidite dok trenira Napoli".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.