Zvanično predstavljen

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac zaobišao Zrinjski, pa potpisao u Sloveniji

Samir Mlaćo
Početkom prošlog mjeseca špekulisalo se da će Mario Kvesić, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, karijeru nastaviti u mostarskom Zrinjskom, no to se ipak nije desilo i on se odlučio za odlazak u slovensku Olimpiju.

Mario Kvesić je karijeru počeo u Širokom Brijegu. Igrao je potom za Split, te u njemačkoj za AUE i Magdeburg, čiji je dres nosio do ljeta ove godine.

Vratio se kući proteklog ljeta, trenirao sa Širokom Brijegom, a zatim pregovarao sa Plemićima. Ipak, na kraju se odlučio za Sloveniju, gdje stiže kao slobodan nogometaš.

Potpisao je ugovor do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

“Prvi dojmovi su odlični. Ekipa me odlično primila, sve je pozitivno. Nadam se da ću pomoći klubu u ostvarenju ciljeva“, kazao je Kvesić na predstavljanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.