Igrač Širokog nakon Radnika

Jović: Odigrali smo vrhunsku utakmicu i nismo daleko od priključka za prve četiri ekipe

Endin Čaušević

Široki Brijeg je danas na svom terenu deklasirao Radnik sa 5:0 u meču 15. kola Premijer lige.

Široki je lakše od očekivanog uspio da dođe do tri boda na Pecari protiv indisponiranog Radnika koji se u Bijeljinu vraća s pet komada u svojoj mreži.

Nakon meča za SportSport.ba svoje impresije otkrio je i igrač domaćeg tima Toni Jović.

"Danas smo odigrali vrhunsku utakmicu od prve do zadnje minute. Nije nam se dešavalo ono kao ranije da se ispucamo prvo poluvrijeme, a drugo uđemo u neku letargiju i sad smo utakmicu priveli mirno kraju. Moram pohvaliti ekipu jer smo jako teško trenirali zadnjih desetak dana i izgleda da nam se to isplatilo", rekao je Jović i dodao.

"Ambicije? Uvijek su iste, nismo mi daleko od priključka za te prve četiri ekipe i mislim da ih možemo stići. Ima još puno da se igra i biće to sve dobro".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.