Osvojili vrijedan bod protiv Veleža

Iz Krupe jasna poruka: "Sudija me apsolutno ne zanima"

S. Mlaćo
Zanimljivo je bilo nakon jučerašnje utakmice Krupe i Veleža (1:1).

Mostarci su prvi poveli, no Krupa se vratila golom rezerviste Aćimovića i na kraju stigla do vrijednog boda u borbi za opstanak.

Meč u Krupi na Vrbasu donio je u više navrata grubu igru sa dosta startova, a nakon meča novinari su pitali trenera Krupe Sinišu Mrkobradu o njegovom viđenju suđenja Adisa Mulahasanovića iz Sarajeva.

“Nikad ne komentarišem suđenje. U postulatima ovog kluba postoji da apsolutno ne znamo ko sudi, ni kako se zove, kao ni odakle dolazi. To treba biti pravi način i da ova djeca ne znaju ko su ti ljudi... Tada smo na pravom putu. Sudija me apsolutno ne zanima“, kazao je Mrkobrada.

Krupa u narednom kolu gostuju Radniku iz Bijeljine koji će prema svemu sudeći također voditi žestoku bitku za opstanak u ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.