Dudić nakon remija otkrio Veležov problem u Krupi

Nije mogao biti zadovoljan trener Mostaraca, čak naprotiv

Dudić nakon remija otkrio Veležov problem u Krupi

S. Mlaćo
Velež je u Krupi na Vrbasu jučer stigao samo do boda (1:1).

Rođeni su u tvrdom i teškom meču poveli golom Mulića i činilo se da će do vrijedna tri boda, no rezervista Aćimović je iskoristio smušenost odbrane Mostaraca i donio svom timu bod.

Dudić naravno nije mogao biti zadovoljan.

“Utakmica sa dva različita poluvremena. Krupa je u prvom poluvremenu bila jako agresivna, nikad ih nisam vidio ovakve. Nismo najbolje odgovorili na njihovu agresivnost, posebno na sredini terena, gdje smo mi faktički najbolji i gdje dominiramo i protiv drugih ekipa. Drugo poluvrijeme smo kontrolisali utakmicu, poveli smo, te onda trebali privesti utakmicu kraju. Desila se nepažnja, primili smo taj gol  te kad sve sagledamo možda je ovo i najrealniji ishod. Čestitam kolegi i želim mu sreću“, kazao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Velež u narednom kolu dočekuje lidera FK Sarajevo. Problem za Dudića svakako će biti neigranje Cvijanovića, Bihorca i Ovčine koji su jučer dobili po treći žuti karton.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Objektivnost
Kao što kažeš Dudiću,dođe momenat u kojem ili jesi ili nisi.Ti očigledno nisi.Sad će te Sarajevo nafilovati pa če te Tuzla dočekati na volej.Svakoj ljubavi dođe kraj.
3 9
Alex10
Nas ja duda Alex Ferguson.. MUSVDG
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi