Iskusni defanzivac ima ponuda

Isakoviću istekao ugovor sa NK Vis Simm Bau

Samir Mlaćo
Ambiciozni prvoligaš NK Vis Simm Bau napravio je sjajan rezultat u debitantskoj sezoni u Prvoj ligi FBiH. Ovaj tim je završio na četvrtom mjestu sa četiri boda zaostatka za jesenjim prvakom Posušjem i realnim šansama da se u drugom dijelu sezone bori za prvo mjesto.

Ovaj tim bi mogao doživjeti određene promjene u igračkom kadru ove zime, a ugovor je između ostalih istekao sjajnom defanzivcu Aladinu Isakoviću.

“NK Vis Simm Bau je bio korektan u pregovorima, predsjednik Mirza Mujkanović je fenomenalan čovjek. Simm Bau ima prednost u odnosu na ostale klubove u pregovorima, pa vidjet ćemo“, kazao je Isaković za SportSport.ba.

Priznaje da već ima par ponuda, ali konačnu odluku nije donio s obzirom da je polusezona tek završena.              

Isaković je ove polusezone upisao 13 nastupa uz jedan pogodak. Isaković je u Kosovu kod Maglaja stigao iz Mladosti Doboj Kakanj, a nastupao je i za Čelik, Travnik, Vitez...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.