FOTO - EPA

Kaže da uživa u igrama

Barbarez hvali igre Apotekara

Adnan Beganović

Bayer iz Leverkusena je sjajno otvorio novu sezonu u Bundesligi i nakon osam odigranih kola uz Wolfsburg je jedina neporažena ekipa.

Apotekari se nalaze na sjajnom trećem mjestu tabele sa 18 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana Borussia Dortmund, a igre Bayera u njemačkim medijima je pohvalio i Sergej Barbarez.

Nekadašnji fudbaler ovog kluba, i čovjek kojeg bi navijači rado vidjeli na klupi našeg nacionalnog tima, istakao je da uživa u igrama svog nekadašnjeg kluba.

"Uživam trenutno u igrama svog nekadašnjeg tima. Igraju sjajno i čini mi se potpuno novim što sada pobjeđuju i utakmice u kojima su favoriti poput one u Bielefeldu. Upravo je Bayer kritikovan u prošlosti zbog takvih utakmica", rekao je Barbarez i dodao:

"Zaista sam sretan zbog Petera Bosza što sada može pokazati kvalitet kao trener u Njemačkoj. Bayer će imati značajnu ulogu u prvenstvu".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.