Ironična objava Barbareza, jasno je da je to kritika upućena na račun Bajevića i njegovog štaba

Nakon poraza od Irana

Ironična objava Barbareza, jasno je da je to kritika upućena na račun Bajevića i njegovog štaba

E. Škorić

BiH je večeras razočarala na Koševu, pa je u prijateljskoj utakmici poražena od Irana rezultatom 2:0.

Zmajevi su bez pobjede od novembra 2019. godine, a pod vodstvom Dušana Bajevića također još ne znaju za slast trijumfa. Čak je i Iran na Koševu slavio i to s naizgled uvjerljivih 2:0, a legenda bh. reprezentacije Sergej Barbarez oglasio se na Twitteru.

On je ironično podijelio jedan dio izjave Slavena Muse, pomoćnika Dušana Bajevića, sa jučerašnje press konferencije.

"Sigurno da je bitan rezultat. To će se vidjeti po sastavu jer ćemo izvesti najbolji mogući za koji smatramo da može doći do pobjede", napisao je Barbarez i na taj način indirektno prozvao stručni štab bh. reprezentacije.

Bh. nogometaši će prvu pobjedu u 2020. godini pokušati ostvariti u Amsterdamu u nedjelju protiv Nizozemske, a čeka nas i duel sa Italijom na Grbavici 18. novembra.



Promo

Top Komentari

sipopugaloma
Vidi pokerasa strucnjaka, opet je namirisao krv selektora, pa opet pravi sebi kampanju...
6 62
Lud
Sergej haj ti malo idi kockaj ! To ti ide od ruke , valjda ... On se pravi pametan! Da ima znanje bio bi negdje trener a ne kockar ... Kao igrac i kapiten repke kapa do poda ... sve nakon toga 0!
9 45

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi