Ne može Sergej Barbarez bez bh. reprezentacije

Jednostavno je dio njega

Ne može Sergej Barbarez bez bh. reprezentacije

E. Škorić

Legenda bh. nogometne reprezentacije Sergej Barbarez nerijetko pokazuje emocije i ljubav koju osjeća prema svojoj domovini, ali i reprezentaciji čiji je bio kapiten.

Mostarac je igrao za BiH od 1998. do 2006. godine i jedan je od najutjecajnijih igrača našeg nacionalnog tima. Karizmatični Barbarez sada sa strane prati dešavanja unutar reprezentacije, mada ga mnogi žele vidjeti kao selektora ili na nekoj od pozicija u Nogometnom savezu BiH.

Do tada, on će uporno i ponosno da se prisjeća starijih momenata i da iskazuje ljubav prema BiH.

Na Instagramu je sinoć objavio fotografiju iz Brazila kada se našao na transparentu navijača BiH. Fotografija je nastala tokom jdnog meča na Svjetskom prvenstvu, a Sergej je, između ostalog, poručio: "I ja sam bio u Brazilu, pa makar na plakatu".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

Doe
Bajramovic za selektora a Barbareza za predsjednika. Zlatan vec ima zavidno iskustvo u bundesligi , radio je sa Slonkom a sada ima vaznu ulogu u bundesligi 2. Zasto se ne okrenemo mladim ljudima i damo sansu! Nasa dusa i patriotizam uz zapadni (njemacki ) mentalitet !
11 0
Ko_je_babo
Sergeja za predsjesnika saveza,Spaha in isto,Kodro selektor.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi