Plemići žele do tri boda

Žižović pred Slobodu: Moramo biti maksimalno fokusirani

Samir Mlaćo
Pred nogometašima Zrinjskog sutra je novi izazov.

Na Tušnju će odmjeriti snage sa Slobodom i tražiti nova tri boda kako bi ostali u samom vrhu tabele Premijer lige.

Plemići su optimisti pred sutrašnji meč.

“Odradit ćemo još jedan trening, dobra je atmosfera i sutra se nadamo pozitivnom rezultatu. Moramo biti maksimalno fokusirani, Sloboda je kvalitetna, agresivna i rastrčana, te ima mladog trenera koji iz ekipe izvlači maksimum. Pokušat ćemo zaustaviti prema naprijed Husejnovića i Beganovića, te kreirati svoje šanse i postići pogodak“, kazao je šef struke Zrinjskog Mladen Žižović.

Danas će biti odlučeno koji će igrači biti u kombinaciji za sutrašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Imamo igrače koji su nam se priključili u ovoj sedmici. Imamo dvije opcije. Da nastupimo u ovom sistemu u kojem smo igrali sa Borcem, ali moramo izabrati najspremnijih 11. Bitno je raspoloženje u ekipi i izvedba onih koji su u timu“.

Žižović je istakao da će teren biti težak, te da se oni koji su najbolje snađu u tim uslovima mogu nadati pozitivnom rezultatu.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.