HŠK Zrinjski: Patrik Bošnjak potpisao prvi profesionalni ugovor s Plemićima
Mladi lijevi bek danas je potpisao prvi profesionalni ugovor s mostarskim klubom

Mladi lijevi bek standardni je reprezentativac BiH (U-19)

HŠK Zrinjski: Patrik Bošnjak potpisao prvi profesionalni ugovor s Plemićima

HŠK Zrinjski danas je potpisao ugovor s jednim od najnadarenijih izdanaka omladinske škole ovog kluba.

Mladi, osamnaestogodišnji lijevi bek Patrik Bošnjak potpisao je prvi profesionalni ugovor s Plemićima u trajanju do 31.05. 2023. godine i ovo je veliko priznanje za mladog nogometaša koji je dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine u mlađim uzrasnim kategorijama. Mladi nogometaš igra na poziciji na kojoj je u HŠK Zrinjski trenutno paklena konkurencija no sigurno je da mu samopouzdanja ne nedostaje i da će svakako u godinama koje dolaze naslijediti Peru Stojkića koji je njegov nogometni uzor:

"Presretan sam zbog prvog ugovora sa svojim klubom" - kazao je Patrik Bošnjak i dodao:
"Ovo je veliko priznanje ali i dvostruko veća odgovornost i poticaj da radim još jače. Nadam se i vjerujem da ću opravdati ovo povjerenje te da ću klubu i stručnom stožeru dokazati kako nisu pogriješili i vjerujem da ću se izboriti za svoje mjesto u Zrinjskom" - kazao je U-19 reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Paklena konkurencija na lijevom beku? Stojkić sa 72 godine, Lucho Ibanez kojem se ne da živit i Bekić koji bolje partije pruža kad mijenja Barbarića?? Druga je stvar što će se složit takva priča o imaginarnoj konkurenciji i mali nikad nece dobit šansu
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi