FOTO: EBTEH

Još jednom pokazali vjernost

Navijači bh. kluba bakljadom za pamćenje proslavili jesenju titulu!

Samir Mlaćo

Borac iz Jelaha je došao do jesenje titule u Drugoj ligi FBiH grupa Centar.

Borac je pokazao najviše i ima bod prednosti nad Famosom.

Veliki je to uspjeh ovog veoma organizovanog kluba, a zasluge svakako idu Upravi kluba, nogometašima, te ambicioznom treneru Nebojši Đekanoviću koji je stvorio tim koji igra za gol više, a istovremeno je i tim sa najboljom odbranom u ligi.

Navijači ovog kluba, popularni Jalijaši, povodom osvajanje titule sinoć su bakljadom za pamćenje na stadionu u Šibovima pokazali koliko im znači taj uspjeh i još jednom potvrdili da su uvijek uz voljeni klub.

Nadaju se da će se publika što prije moći vratiti na bh. stadione, te da će svoje ljubimce velikom podrškom 'pogurati' ka naslovu prvaka u drugom dijelu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.