U Genoi

Milan pronašao Ibrahimovićevog nasljednika

Edmir Škorić

U Milanu su svjesni da je ovo vjerovatno posljednja ili pretposljednja sezona Zlatana Ibrahimovića i svakako moraju da razmišljaju o budućnosti.

Ibrahimović je s 39 godina vratio Millan u život i trenutno je prvi strijelac Serije A, ali na San Siru se spremaju i na život bez Ibre, pa su riješili da dovedu njegovog nasljednika.

Talentovani napadač Genoe Gianluca Scamacca je navodno taj. On je za Genou postigao šest golova i sedam na 12 utakmica za U21 reprezentaciju Italije.

S obzirom da je visok 195 centimetara, načinom igre dosta podsjeća upravo na Ibrahimovića, a Milan će pokušati da ga dovede već ove zime.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti